Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Hillen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Dax heeft ons geholpen om ons perfecte huis te vinden en te kopen! Hij was deskundig, professioneel en stelde onze belangen altijd voorop. Zelfs hoewel makelaars op commissie werken, hadden we nooit het gevoel dat we onder druk werden gezet om een huis te kopen dat niet goed bij ons paste (het duurde bijna een jaar). Dax heeft een diepgaande kennis van de lokale markt en een scherp oog voor detail. Hij wees op potentiële problemen met elk huis dat we zagen en schatte de kosten van reparaties en renovaties in. Hij hielp ons ook om de waarde van elke woning te begrijpen en uiteindelijk om de lastige onderhandeling te voeren om de best mogelijke prijs te krijgen voor het huis dat we kochten. Dax was ook erg geduldig en begripvol. Hij nam de tijd om onze behoeften en wensen te leren kennen, en hij hielp ons om het perfecte huis voor ons gezin te vinden. We kunnen Dax ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een makelaar.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Het contact met Dax onze makelaar is erg prettig

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Ik ben zeer tevreden, ik ben goed geholpen en de makelaar was zeer betrokken

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Wij vonden de samenwerking heel erg prettig. De openheid en eerlijkheid van Reynier, Nicole en Dax voelde fijn en ondersteunend. De kunde van deze makelaars geeft je als verkoper zekerheid en vertrouwen. En we zouden ze dus ook aan iedereen aanraden.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hillen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,3

Bij Hillen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3. Benieuwd waarom?