Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Hillen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

7

beoordeelt ons met een 7

geplaatst op

8.3

Contact was prima. Huis binnen redelijke termijn verkocht. Kosten vinden wij aan iets te hoge kant.

beoordeelt ons met een 8.3

geplaatst op

8.3

Prettige samenwerking , commercieel prima .Verwachting was een goede prijs en een soepel traject , dit is zeker gerealiseerd !

beoordeelt ons met een 8.3

geplaatst op

8

Onze intake gesprek was met Dax. Hij kwam professioneel maar ook spontaan over. Hij dacht mee met onze wensen en lichte onze vragen duidelijk toe. Wij hadden in totaal 3 verkoopmakelaars over de vloer gehad en bij Hillen Garantiemakelaars hadden wij het beste gevoel.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

De woning van mijn ouders is beschikbaar gekomen nav een ziekbed en overlijden van zowel mijn vader als moeder in een periode van 4 maanden. Reynier toonde zich betrokken in mijn situatie en heeft zelf ervaring als mantelzorger en met de gekte van alle regelzaken die er in Nederland op je af komen bij en een overlijden. Reynier heeft me goede adviezen gegeven om mijn financiƫle vragen helder te krijgen. Reynier is recht voor zijn raap en open en eerlijk en maatschappelijk bewust. Al met al hebben we een erg fijne samenwerking wat erg fijn en helpend is gezien de omstandigheden waarin ik me bevind!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Een uitstekende mix van professionaliteit, kennis en plezierig contact. Hillen Makelaardij maakt echt werk van het verkooptraject met een mooie campagne inclusief het gebruik van moderne techniek. De communicatie verloopt vlot en via korte lijntjes. Zowel bij het aankoop- als verkooptraject ben je altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken. Echt een aanrader in de regio van Hilversum!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hillen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,2

Bij Hillen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?