Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Hillen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Dax heeft ons erg kundig geholpen. Door een goede bonus afspraak heeft hij absoluut de beste prijs voor weten te onderhandelen en daarbij voor hem ook de beste vergoeding. Prima win-win situatie. Tevens was hij heel flexibel gegeven de wat bijzondere situatie doordat ik het huis van mijn moeder moest verkopen. Ik kan hem iedereen aanraden! Dank

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9.5

Vakbekwaam! En vriendelijk, ontspannen, behulpzaam, geduldig en begripvol. Wat vergeet ik? De droge humor die het contact heel plezierig maakt. De vakkennis waardoor ik weet wat ik gekocht heb (en waarom ik andere huizen heb laten schieten). De service die geboden wordt. En het team van Hillen Makelaardij waarmee het heel prettig samenwerken is. Mensen die elk hun eigen specialisme hebben en elkaar goed aanvullen, maar die elkaar ook kunnen vervangen als dat nodig is. Het team dat mij het gevoel gaf dat ik hun grootste prioriteit was, terwijl ze natuurlijk meerdere klanten hebben. En Reynier heeft het huis dat ik graag wilde kopen voor mij zekergesteld, in een huizenmarkt die toch vrij krankzinnig is op het moment. Inmiddels heb ik 15 jaar tijd tot volle tevredenheid twee keer een huis gekocht via Hillen Makelaardij.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

10

We hebben altijd supergoed contact gehad en ze hebben ons stap voor stap begeleid in de verkoop! Super tevreden, ik zou ze aan iedereen aanraden!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

We konden ten alle tijden bellen en appen, wat het heel laagdrempelig maakte. De makelaar was proactief, wat ons erg goed bevallen is. Echt een aanrader!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hillen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,2

Bij Hillen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?