Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Hillen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9.3

In deze tijd moet je snel kunnen schakelen betreft de aankoop van een woning. Anders gaat het huis wat je op het oogt hebt aan je neus voorbij. Wij hadden Hillen makelaardij als aan en verkoop makelaar en dat is in een woord top verlopen. Fijn contact, veel verstand van zaken en altijd een eerlijk advies. We hebben ons droomhuis inmiddels gevonden en onze eigen woning zeer snel verkocht. Ilona: bedankt voor je hulp!

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

10

Dax Claassens is een zeer vriendelijke en deskundige makelaar. Open en eerlijk in de communicatie naar mij en de koper, dus geen verrassingen achteraf. Kregen ook nog goede tips om verkoopklaar te maken. Huis zeer snel verkocht tegen hele goede prijs en voorwaarden. Volledig ontlast bij de verkoop en het natraject. en dat is precies wat ik verwachtte van een makelaar.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.3

Heel prettig contact en begeleiding van Ilona. Wij waren de gelukkigen die bij ons 1e bezichtiging raak hebben geschoten voor een droomhuis. Beetje geluk maar ook zeker dankzij een kundige makelaar met een goede staat van dienst waar andere partijen ook graag mee samen werken.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

10

Goed en vlot contact met makelaar Dax. Deskundig, informatief en behulpzaam. Neemt de tijd. Aanrader!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

De makelaar heeft kennis van zaken, luistert naar mijn wensen. Geeft goede adviezen

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hillen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,2

Bij Hillen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?