Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Hillen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Erg prettig en deskundig geholpen. Begeleiding en advies op zeer hoog niveau en Hillen zorgt voor een maximaal resultaat.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.3

Ons traject naar een nieuw huis met Ilona was heel prettig. Ze heeft veel kennis van verschillende zaken, is goed bereikbaar en schakelt snel wanneer nodig! Ze is direct en duidelijk en had heel snel door wat onze wensen en eisen waren. Dat maakte het voor ons vaak makkelijker met twijfels die we hadden. We raden haar zeker aan!

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

9

Goede begeleiding en accuratesse van de makelaar!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Fantastisch, vanaf de kennismaking volste vertrouwen. alles keurig vastgelegd en geregeld en ons goed geïnformeerd. Dax is een top Makelaar.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Hillen makelaardij is zeer betrokken, professioneel en deskundig. Mijn oude huis was binnen no-time verkocht en dankzij het snelle handelen en de expertise van Dax Claassen heb ik snel een heel mooi appartement gekocht. De communicatie was heel fijn en overal word je goed van op de hoogte gehouden. Ik kan iedereen deze makelaar aanraden!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hillen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,2

Bij Hillen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?