Huis verkopen in Hilversum door Hillen Garantiemakelaars

Groter wonen. Of juist kleiner. Op zoek naar meer karakteristieke details. Of een duurzame nieuwbouwwoning.  Wat het ook is, de kogel is door de kerk: jouw huis gaat in de verkoop. Onderhandelen, juridische documenten opstellen, bezichtigingen organiseren; dat laat je graag over aan een professional. Een makelaar. Eentje die de markt goed kent. Die kundig adviseert en weet hoe hij de beste prijs tegen de beste voorwaarden voor jouw huis krijgt.

Een makelaar kan je veel zorgen uit handen nemen. Hierdoor kun jij je bezighouden met andere zaken. Een Garantiemakelaar zorgt ervoor dat het verkopen van jouw huis in Hilversum soepel verloopt. Je komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hillen Makelaardij is dé Garantiemakelaar voor Hilversum en omstreken. Het enthousiaste team van Hillen Makelaardij helpt je graag wanneer jij je huis wilt verkopen in Hilversum. Het verkooptraject van Hillen Makelaardij bestaat uit 4 overzichtelijke stappen.

Je huis verkopen in Hilversum

Wanneer je je huis wilt verkopen in Hilversum, wordt er een vast verkooptraject gestart. Het verkooptraject van Hillen Makelaardij bestaat uit 4 verschillende stappen. Hierdoor houden we het verkooptraject om je huis te verkopen in Hilversum zo overzichtelijk mogelijk. De fases zijn als volgt:

•   Stap 1: Voorbereiding en onderzoek
•   Stap 2: Presentatie & prijs
•   Stap 3: Bezichtiging & onderhandeling
•   Stap 4: Overdracht na de verkoop

Wil jij je huis verkopen in Hilversum? Dan kun je het gehele verkoopproces rekenen op de hulp van Hillen Makelaardij. Hierdoor wordt er niet alleen veel werk uit handen genomen, maar bespaar je ook een hoop tijd en energie. Naast het overzichtelijke, vaste verkooptraject biedt Hillen Makelaardij nog meer. Hillen Makelaardij werkt namelijk met een aantal vaste verkoopgaranties. Deze garanties bieden jou als verkoper meer zekerheid. Deze verkoopgaranties bestaan uit de presentatie-, contact-, bezichtigings-, service- en annuleringsgarantie. Met deze fases zal het verkopen van je huis in Hilversum voorspoedig verlopen. Lees alles over onze verkoopgaranties.

Wil je meer informatie over het kopen van een huis met een verkoopmakelaar van Hillen Garantiemakelaars? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 035 - 621 88 48 of mail naar info@hillenmakelaardij.nl.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar wat jouw woning waard is?