Huis verkopen in Hilversum en 't Gooi

Grootser wonen, of juist compacter. Op zoek naar unieke kenmerken of een duurzame nieuwbouwwoning?

Huis verkopen in ’t Gooi door Hillen makelaardij

Wat het ook is, de beslissing is genomen: uw huis komt op de markt. Onderhandelingen, juridische documentatie, bezichtigingen – laat dat maar over aan een professional. Een makelaar. Een die de markt door en door kent. Die deskundig advies geeft en weet hoe hij de beste prijs onder de beste voorwaarden voor uw huis kan krijgen.

Een makelaar kan een last van uw schouders nemen, zodat u zich kunt richten op andere zaken. Wij zorgen ervoor dat het verkopen van uw huis zonder haperingen verloopt. Zo kom u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hillen Makelaardij is dé makelaar voor Hilversum en omstreken. Het enthousiaste team van Hillen Makelaardij staat voor u klaar wanneer u uw huis wilt verkopen. Het verkooptraject van Hillen Makelaardij is overzichtelijk opgedeeld in vier stappen.

De heide in Hilversum
De makelaars in Hilversum

Uw verkoopmakelaar in Hilversum en omstreken

Wanneer u uw huis wilt verkopen doorloopt u een vast verkooptraject. Het proces van Hillen Makelaardij bestaat uit vier duidelijke stappen om het verkooptraject zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen. Deze fases zien er als volgt uit:

  • Stap 1: Voorbereiding en onderzoek
  • Stap 2: Presentatie & prijsbepaling
  • Stap 3: Bezichtiging & onderhandeling
  • Stap 4: Overdracht na verkoop

Wilt u uw huis verkopen? Dan kunt u gedurende het hele verkoopproces rekenen op de ondersteuning van Hillen Makelaardij. Dit bespaart niet alleen veel werk, maar ook tijd en energie.

We spreken graag met u af

Overweegt u om uw huis te verkopen? We spreken graag eens met u af. Kosteloos en vrijblijvend. En bent u overtuigd van onze meerwaarde? Dan spannen wij ons voor de volle 100% in om uw huis snel en voor de optimale prijs te verkopen. Neem contact met ons op via 035-6248848 of info@hillenmakelaardij.nl

Stuur ons een bericht
-->