Hillen Makelaardij

Over ons

Bij Hillen Makelaardij bent u verzekerd van expertise en betrouwbaarheid.

Zowel Dax, Nicole als Reynier hebben bij elkaar in bijna alle plaatsen gewoond in ’t Gooi.

Met onze uitgebreide ervaring in de makelaardij kennen wij de woningmarkt door en door in ‘t Gooi. Ons toegewijde team van deskundige professionals staat altijd voor u klaar. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over lokale regelgeving bij Hillen Makelaardij. We zijn volledig op de hoogte van de laatste regels en zorgen voor een correcte juridische afhandeling. Met Hillen Makelaardij heeft u dus de juiste partner in Hilversum en omstreken gevonden. Onze dienstverlening stopt niet op vrijdag eind van de dag maar gaat ook in het weekend door. Mocht u belangrijke vragen hebben dan zijn wij er voor u.

Makelaar en taxateur Reynier Hillen

Reynier Hillen

Directie / NVM Register Makelaar & Taxateur

Reynier Hillen is in 1996 Hillen Makelaardij begonnen. Daarvoor heeft hij ervaring opgedaan bij een gerenommeerd makelaarskantoor in ’t Gooi. Vervolgens is hij een makelaarskantoor gestart in Veghel dat gelieerd was aan een lokaal bekend assurantiekantoor.  Het was een prachtige leerzame periode in Brabant maar ’t Gooi trok toch meer.

Hobby’s van Reynier zijn golf, spinning, fietsen, zeilen op zee en varen op Loosdrecht, rally’s rijden met zijn zoon Roderick en natuurlijk zijn werk.

Verder is natuurlijk zijn gezin belangrijk met een mooie studerende tweeling Roderick en Rozemarijn.

Office manager Nicole van den Bosch

Nicole van den Bosch

Office Manager

Nicole van den Bosch heeft 7 jaar geleden de overstap gemaakt naar de makelaardij en is sindsdien werkzaam bij Hillen makelaardij. Ze is enthousiast, zeer klantgericht en is de rots in de branding op het kantoor! In haar vrije tijd is zij veel te vinden in de natuur waar ze graag lange wandelingen maakt en daarnaast is ze ook fanatiek met Pilates en Yoga.

Nicole haar ultieme droom is om oud te worden in La Douce France met een eigen Chambre d’hôte! Frankrijk is een vaste prik in haar agenda want ieder jaar gaat ze hier graag naartoe om te genieten van de rust, de heerlijke keuken, de wijnen, de taal en al het ander wat dit prachtige land te bieden heeft!

Kandidaat makelaar en taxateur Dax Claassens

Dax Claassens

NVM Kandidaat Register Makelaar & Taxateur

Dax Claassens is een enthousiaste en betrokken makelaar die van zijn passie zijn werk heeft gemaakt. Hij heeft jarenlange ervaring met verkoop, aankoop en verhuur in ’t Gooi.

Hiernaast is hij momenteel in de afrondende fase van zijn opleiding om Register Taxateur te worden. Dax is communicatief vaardig, is een echt “mensenmens” en gaat voor zijn klanten door het vuur voor het optimale resultaat!

In zijn vrije tijd houdt hij ervan om lekker uit eten te gaan met vrienden of familie, te sporten of heerlijk te ontspannen.

Stuur ons een bericht
-->