Taxaties Hilversum en omstreken

Onze ervaren taxateurs leveren objectieve taxatierapporten die nauwkeurig de marktwaarde van uw woning bepalen, wij staan voor u klaar met deskundig advies.

Taxatierapporten die aan alle eisen voldoen

Bij het aankopen van vastgoed zijn verschillende belanghebbenden betrokken. Natuurlijk zijn er de koper en de verkoper, maar ook de bank, de belastingdienst en verzekeringsmaatschappijen spelen een rol. Bij een echtscheiding kan een taxatie ook van essentieel belang zijn. Allen willen zij weten wat de waarde van het vastgoed is.

De verkoper wil weten hoeveel hij kan ontvangen, terwijl de koper wil weten wat hij maximaal moet betalen. Voor de bank is de executiewaarde van belang, voor de belastingdienst de economische waarde en voor verzekeringsmaatschappijen de herbouwwaarde. In geval van echtscheiding willen beide partners weten wat de overwaarde van de woning is.

Om aan alle belangen te voldoen, is een onafhankelijk advies van derden noodzakelijk. Wij leveren taxatierapporten die aan alle eisen voldoen: objectief en volledig in lijn met de geldende marktomstandigheden, voor elk type woning.

Overweegt u om een taxatie uit te laten voeren? Neem contact met ons op via 035-6248848 of info@hillenmakelaardij.nl

Onze taxateur Dax Claassens
Stuur ons een bericht
-->